Tegnestue - ZACHO design

Interior Design & Space Plan er kernen i ZACHO designs ydelser, som typisk er indretning af kontorer, receptioner, mødefaciliteter, kantiner, venteområder og undervisningslokaler.

Konceptuel Erhvervsindretning med fokus på kundens behov for branding og ensartet tilgang til strategi for indretning af virksomheden. 

Understøttelse af virksomhedens projekt processer fra Idé, Oplæg, Udførelse og til Afslutning.

ZACHO designs kundegrupper omfatter Private og Offentlige virksomheder med 1 - 500 ansatte. 

 

VISIONER

Kreativitet - Planlægning - Medarbejderglæde - Produktivitet

Den kreative proces er grundlaget for et værdiskabende design, der er væsentlig for at sikre en kontinuitet og harmoni i indretning af rum.

Planlægning af løsninger sker objektivt med udgangspunkt i kundens behov på et tidligt tidspunkt for at opnå den mest optimale økonomiske resultater. 

Medarbejderglæde er kundens bedste ressource, som er modtagere af løsningerne. Inddragelse af medarbejdere, skabe inspirerende rammer og opfyldelse af gældende arbejdsmiljølovgivning er nøgleord for ZACHO design.

Produktivitet kan forøges igennem det rette valg af indretning ved ensartet branding af virksomheden i en konceptplan, sikre at arbejdsflow mellem funktioner/arbejdspladser understøttes af indretningen og at medarbejdere tilbydes et optimalt arbejdsmiljø.

 

KOMPETENCE

Kreativ rådgivning, sikre udvikling og formidling af den rette design løsning til kunden eksempelvis, udvikling af en en Design Konceptplan, som indeholder en samlet strategisk tilgang til virksomhedens udtryk.

Konsulentydelser, som understøtter specifikke aftalte behov for assistance. 

Specialer indenfor akustik-, belysnings- og farveløsninger i idé og udførelse.

Special Design udvikles til en kunde, som ønsker et unikt produkt eller design til understøttelse af optimal og målrettet branding, der afspejler virksomhedens kvalitet og retning.

 

Read more

YDELSER I FOKUS

DESIGN &INDRETNING med fokus på forretningsmæssige behov.

KONCEPT PLANLÆGNING med fokus på branding værdier.

RÅDGIVNING med fokus på rettidig omhu.

BYGGESTYRING med fokus på leverancer.

 

PRODUKTUDVIKLING

ZACHO design specieludvikler unikke produkter til specifikke kundebehov, som skal understøtte virksomhedens branding og særlige forhold.

Referencer:

Skranker i korian, træ, laminat, linolium, stål og læder.

Udendørsopbevaring i egetræ til cykler, brænde og redskaber.

Mødebord i mange materialer med mange funktioner til byrådssale og konferencelokaler.

Højborde i stål og glas.

Korttavle til id-kort i bejset træ.

SPACE PLANNING & INDRETNING

Space planning forholder sig til de konkret forhold på stedet, som det logiske flow og bevægelse i rummet, samt den optimale udnyttelse af rummets areal.

Space planning inkludere gældende lovgivning indenfor arbejdsmiljø og brandmyndighed.

Indretning omfatter alle forhold, der har med et arbejdsmiljø at gøre, herunder møbelvalg, farvesætning, akustisk, lys og design.

PROFESSIONEL Præcise løsningsforslag med fokus på tid og økonomi

ZACHO design     Solsortvej 99     2000 Frederiksberg       E: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.     T: +45 4020 0860     CVR. nr. 34996016